Ontdek 3Dsoil op Maintenance 2024

Maintenance Beurs Website (400 X 600 Px) (5)

Voor het eerst neemt 3Dsoil deel aan de Maintenance vakbeurs in Antwerpen, het toonaangevende evenement voor professionals uit diverse industrieën die betrokken zijn bij het onderhoud en de optimalisatie van productieapparatuur en industriële sites. 

Grote industriële sites zijn vaak onderhevig aan veranderingen en ontwikkelingen. Als expert in niet-invasief bodemonderzoek begrijpen wij als geen ander de uitdagingen waarmee industrieën hierbij worden geconfronteerd. Een grondig begrip van wat er zich in de bodem bevindt is geen overbodige luxe bij de verdere ontwikkeling van industriële sites. Net daarom zijn we bij 3Dsoil ervan overtuigd dat we binnen de industrie een belangrijke meerwaarde kunnen betekenen.  

Wij kijken er dan ook naar uit om onze expertise te delen op deze beurs en nieuwe connecties te maken binnen deze dynamische industrie. Graag nodigen wij ook jou uit voor een bezoek aan onze stand 3120. 

Registreer je gratis via onderstaande knop en kom ons een bezoek brengen tijdens de Maintenance beurs op 20 en 21 maart 2024 in Antwerp Expo. 

Mis deze kans niet om meer te leren over de voordelen van niet-invasief bodemonderzoek bij de ontwikkeling van industriële sites. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op Maintenance 2024! 

Wij helpen u graag verder met advies op maat van uw project.

Contacteer ons