Finalist BEMAS Innovation Award

Slim Anticiperen Op Veranderende Industriele Sites

De toepassingen van onze technieken zijn veelzijdig. Naast het in kaart brengen van kabels en leidingen detecteren we (oude) funderingen, rioleringen, holtes, lekken, BEO-velden, en meer. Geofysisch onderzoek is dus breed inzetbaar. Ook in de industriesector.

Om de industriesector te laten kennis maken met de oplossingen die ons geofysisch onderzoek te bieden heeft, namen we deel aan de Maintenance vakbeurs in Antwerpen eind maart 2024. Om de mogelijkheden extra in de kijker te zetten binnen de sector hadden we ons ook aangemeld voor de BEMAS Innovation Awards tijdens de Maintenance beurs.

Helaas mochten we de award niet mee naar huis nemen. Toch kijken we met trots terug op onze deelname aan de Maintenance vakbeurs. Dankbaar voor de erkenning die we kregen met onze finaleplaats in de Maintenance Innovation Award en blij met de nieuwe boeiende contacten die we hebben gelegd.

We kijken ernaar uit om de banden verder te versterken en het verschil te maken in nieuwe projecten binnen de industriesector.

Een terugblik naar een succesvolle beursdeelname!

Wij helpen u graag verder met advies op maat van uw project.

Contacteer ons